De geboorte van Sietze, de tweede zoon van biologische boeren Nienke en Henk-Jan uit Laren, verliep niet zoals het hoort. Maar met de hulp van een warm zorgnetwerk en hard werken lukt het Sietze om zich te ontwikkelen tot een vrolijke, slimme en een tikkie ondeugende jongen die het supergoed doet. Vijf jaar is hij inmiddels. Tot verbazing van zijn artsen gaat hij gewoon naar het regulier onderwijs.

In de dagelijkse zorg speelt OZO een belangrijke rol. Via dit platform houdt iedereen om Sietze heen elkaar op de hoogte. De regie ligt volledig bij de zorgontvangers.

Ik maakte een korte film met de tevreden gebruikers. Moeder Nienke: ‘๐˜ก๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜–๐˜ก๐˜– ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ชรซ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜–๐˜ก๐˜– ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ชรซ๐˜ฏ๐˜ต.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *