Voor het jaarverslag van Alliander maakte ik twee korte filmpjes. Een gedeputeerde vertelt over de energietransitie in Noord-Holland, ik keek rond op een onderstation en ik ging op stap met Stijn, een twintiger die een hbo-studie combineert met het ontwerpen van energienetwerken.

Op stap met Stijn (20), engineer in opleiding.
In Noord-Holland hield ik interviews en bekeek ik een nieuw onderstation dat nodig is om toegenomen vraag naar energie en de opwek van duurzame stroom te verwerken.

Ik heb de hele productie gedaan als one man band, met uitzondering van een kort droneshot. In de opname en montage heb ik wat nieuwe technieken en apparatuur (eindelijk full frame) gebruikt en dat werkte lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *