Voor het Ministerie van Sociale Zaken maakte ik begin november in opdracht van M&H een kennismakingsfilm met de nieuwe bewindslieden. Samen met Marieke van Gils ontwikkelde ik een snelle quiz voor minister Wouter Koolmees en staatssecretaris Tamara van Ark, waarbij het duo zelf afwisselend als spelleider en kandidaat figureerde. Het pakte goed uit.  Zeker ook dankzij de spontane medewerking van de onderwerpen; wat een leuke mensen! Volgens mij is dit ministerie in goede handen.

Ik schoot de film  en verzorgde de montage. Het filmen zelf was een lekkere high voltage-klus. Met twee camera’s, drie geluidsbronnen en een verlichtings-set die ik tegelijkertijd in mijn eentje bediende. Het is allemaal prima gelukt. De film is vertoond op het intranet en werd goed ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *